7 Januari

Igår eftermiddag så var det jag (Petra) på vakt. Vi hade lite svårt att bestämma vad vi skulle hitta på. Frågade lite spontant om vi skulle baka något gott? William nickade.
Jag gick för att hämta receptboken och började läsa upp alla för William. Han svarade nej på nästan allihopa och då frågade jag en gång till om han verkligen ville baka och jo det ville han ju. Sen kom vi fram till moster Saras vaniljkaka, då började William nicka.
Nästa fråga, ska vi sätta dig i vagnen och baka i köket eller ska jag hämta in alla ingredienser till ditt rum? 
Sitta i stolen svara han.
Slängde upp pojken i vagnen och rullade ut han i köket, vi mätte upp alla ingredienser vi skulle ha och sedan vispade William ihop allt till en smet. Medans kakan var i ugnen så slappade vi i köket och drack lite trocadero.
Sen kastade vi oss ner på golvet igen och tänkte att vi skulle prova Williams nya nerf han fick av mormor och morfar i julklapp.
Vi sköt ner olika actionfigurer i två timmar, det kallar jag succé 😁 
(null)
 
Efter det blev det lite tv tittande och så åt vi såklart kakan vi hade bakat, den blev mycket god! 😋 
(null)

En mycket fin kväll med prinsen och vi har nu stora planer på hur vi kan utveckla skjutandet med nerfen! Fortsättning följer...

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.