Gratulerer med dagen. 🇳🇴

17 maj. En stor dag i Norge.
Morgonen började med att jag möttes av den vackraste prins jag sett. Nystruken skjorta som han själv hade valt dagen till ära. Assistent Petra var också festligt klädd. Så jag fixade iordning mig själv för dagen, och lillasyster fick tillslut på sig alla sina kläder efter några om och men (ja, det är inte alltid lätt att ha en liten busig och trotsig 2,5 åring till lillasyster hihi)
Så gick vi fyra ner till Waynes och åt frukost, där det var pyntat med norska flaggor och ballonger. 
Efter det gick vi hem för att fixa med inhalation för William och påbörja hans mat för att sedan ge oss ut i bilen, och hämta upp en finklädd assistent Erica. Vi åkte en sväng i stan för att se alla finklädda norrmän i sina bunader. Så bestämde vi oss för att åka upp till Grefsenkollen för lite mys i solen och en god lunch. Halvvägs fick vi lämna av en jätte bilsjuk lillasyster hos pappa Patrik. 
Men vi andra fortsatte upp på berget.
När vi hade myst färdigt där åkte vi hem för att barnen behövde vila. De somnade nästan samtidigt idag :)
När de vaknat kom morfar hit, till barnens förtjusning. 
Han tyckte ju givetvis att William var SÅ fin i sina finkläder och norska fluga runt halsen. Efter en liten stund packade vi på oss på permobilen igen och gick iväg till våran lilla kiosk där de sålde STORA o fina ballonger och William valde en turtles ballong. Efter det gick vi till parken där William passade på att gunga 😍😍. Lika mysigt denna gång, så det är verkligen något vi kommer utnyttja till max denna årstid! 
Där i låg han länge och njöt, och fick lite gungbesök av Erica :D

Efter en längre stund travade vi hemåt och pussade morfar hejdå, men med vetskapen om att vi ses snart igjen (vi har ju turen att ha morfar ganska nära oss denna årstid då han jobbar i Asker, så nån gång i veckan ska vi åka ut till honom hela högen).

Väl hemma började det laddas upp med grillmat och pappa Patrik kom för att vara grillmaster. Så folk i hela hemmet (hur underbart?) sprang det runt och ordnades och vi tjejer åt inne hos William:) 
Efter ej fullspäckad dag valde Erica och William att ta det lugnt med filmkväll och en ny film - "Ups ! Hvor er Arken" den rekommenderar de båda starkt !

Lillasyster tog låååång tid på att somna idag, så då fortsatte William och Erica med mys och chill och har sista timman lyssnat på lugna låtar och lekt med den fina ballongen.

En helt underbar dag, helt enkelt ! 


















http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.