Nattvakt


Hej alla där ute ! 
Nu har vi inte skrivit på ett tag men vi lovar än en gång att bli bättre så ni får ta del utav Williams vardag :) 

Nu har jag gått på nattvakten och sitter här med en sovande William som somnade 5 minuter efter jag kom 😍 kraken har inte sovit något på dagen så han höll ut bra ikväll!

Vad är nytt ? Jo vi ut börjat mer och mer med att utveckla Williams Tobii! Och just nu kör William och jag en liten Tobii skola! Där jag har gjort en panel med olika föremål så får han räkna ! Och lilla William är så smart så första gången han gjorde den så klara han att räkna helt själv till 4 !! Och förstod panelen och hur man gjorde! Duktiga duktiga unge! 

Efter vi har kört Tobii skola i ca 1-2 timmar ( beroende på om William vill eller ej ) så får han ett klistermärke att klistra upp på en liten tavla jag gjort ! :) när den är fylld så får han en present ! Och detta tycker han är superkul!

Det är en av alla 100 saker som händer hos William. Men som sagt så kom det en liten uppdatering ifrån oss och hoppas att ni har haft en fin helg :) 

Kram från en sovande William och en vaken nattvakt Erica 😁

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.