GÖTEBORG!

Som ni kanske redan vet så var vi i Göteborg för lite mer än 1vecka sedan. 

Tidigt tidigt tidigt på morgonen 7.00 Så va jag (Emy) , mamma Elin, Petra och Erica på plats och redo för att åka. 
Prins hade vaknat tidigt på natten med sin Pearl så det mesta var redan gjort så vi kunde egentligen bara slänga oss in i bilen och åka. 

Eftersom att William vaknat tidigt så trodde vi att han skulle somna i bilden då det ändå är ca4.5h restid med de stoppen som behövs. Men nej nej han tog en powernap på 10 min sen tyckte han att det räckte. 

Men va skulle vi egentligen till Göteborg att göra? 
Jo det var leva och fungera mässan som vi va på väg till. Elin, Erica och Petra har vart där förr och fått massa fina idéer och hittat coola saker. 
Sen var det en anledning till som lockade lite mer till och med... Vår idol och förebild Sigge var där. Han och hans familj har gett oss massa fina tips och idéer på saker till William och nu skulle de äntligen få träffas. 

Så vi hann inte va inne på mässan i många minuter innan vi lyckades lokalisera Sigge, pappa Martin och hans team med brudar ( assistenterna) 
Båda killarna blev "lite" blyga och vågade i stort sett inte säga ett ljud. Men vad gör det? Inte så konstigt heller när man aldrig har träffats live förr. 
Mysigt var det och vi fick återigen massa olika tips och idéer 😄

Eftersom att William var lite trött och behövde fukt så passade vi på att skicka iväg Elin och Petra så de fick gå runt och kika lite. 
Jag Erica och William hittade oss en plats där det var lite lugnt men vi kunde fortfarande se massa människor och saker. 
Där passade vi på att ta en lite paus och ja nu när jag tänker efter lite så kommer det nog inte dröja lång tid innan William säger ifrån att vi är pinsamma och jobbiga... 
För där sitter vi på golvet och mäter Erica's huvud... Jag som har barn hemma har hört ALLDELES för många gånger hur pinsamma vi är och där har vi en sån gång då de skulle vilja sjunka genom golvet och helst försvinna.  Men vi har inte fått hört nått sånt av honom än.. 
Vi passade även på att ha korridor race med William samtidigt som vi tjoade och stimmade ganska kraftigt. 
 



Men ja vad gör man när mässan nästan är slut? Sigge och de hade redan börjat sin färd hem. 


Jo nu ska ni allt få veta vad vi mer passade på att göra.... 
Vi drog till UNIVERSEUM!! Det låg rätt över gatan från mässan... Ingen av oss har varit där förr och vi visste inget om hur handicap anpassat det var. Men vi kom dit och vi kom in med besked om att vi skulle kunna ta oss runt nästan överallt 😄

Vilket underbart ställe! Vi såg ALLT som man vill se. Även djur man inte önskar lika mycket att se, djur där mamma och Erica avstod från att hänga med och se. 

Det som vi  inte fick se så mycket av var aporna tyvärr. Men William fick en apa som satte sig max 1meter ifrån honom innan den hoppade över honom och sen vidare in till deras stängda avdelning för mat..

Så ska vi hur många djur jag säkert glömt bort att vi såg... Vi såg:
•Leguaner
•Fiskar
•Fåglar
•Fjärilar 
•Grodor
•Ormar
•spindlar 
•hajar 
•pirajor
•svärdfisk
•apor 
Det kan gott hända att vi såg andra djur också men detta är de jag kommer ihåg just nu. 

Så som ni förstår så var det så värt att åka alla de milen. 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.