1:a klass!

Ja nu har William börjat skolan och varit där i hela 3 veckor. 

Han verkar verkligen stormtrivas :) istort sett inte en sur min under skoldagen (förutom om vi står stilla på rasterna) 
William har fått massa nya vänner och alldeles underbara klasskamrater. 
Här i Norge startar skolan verkligen direkt William fick sina första läxor redan första veckan. 
Lektionerna satte igång första dagen och sen har det bara rullat på med: 
Norsk
Matte
Samfunnsfag
Gymnastik
Musik 
Engelska 
Naturfag 
KRLE
Konst och hantverk

På rasterna leker vi med barn från hela skolan. Alla va super nyfikna på William i början men nu verkar det som att vi har svarat på alla frågorna så nu är det bara lek som gäller. 
Skulle det vara någon som har en fråga så brukar de andra barnen/klasskamraterna hjälpa oss att besvara dem :) 
Vi har lekt rött grönt gult lys något som vart super poppis, det kommer bara fler och fler barn när leken väl har startat och tillslut så täcker vi upp hela planen :). 
Datten med frys har också vart en höjdare. 
Tråkiga är att William har klagat på att hans permobil går för sakta men om inte allt för länge (hoppas vi) så kommer det nya åket så då är det dags att vi assistenter börjar springa på riktigt.. Det kommer nog behövas tränas upp kondition på de flesta som är med W men vinn vinn för oss alla! 

Så här fick ni en liten uppdatering om hur skolan har vart hittills. 

Idag så startade eftermiddagen med att Hedda kom och frågade om vi ville leka på hennes rum. Sagt och gjort mamma Elin hjälpte till medans jag och Williams nya tjej fixade med honom. 

Väl inne på Heddas rum så fick jag (Emy) 2st diadem och William fick ett trollspö sen ville han inte ha mer saker att klä ut sig med. 
Men något som vi alla tre ville va att bli sminkade. Hedda va makeup artist och sminkade mig och William med vatten färg sen när vi va färdiga så tvättade hon även bort allt. 

Resterande av kvällen har William spenderat med nya Julie (dag 3) de satt lite på tobiin och sen har de spelat trummor. 
Pappa kom in för lite mys och då spårade kvällen ut lite för mig och lillasyster. Vi dansade, hoppade, skoj pruttade och ja va helt galna... stackars pappa och William som behövde stå ut med oss två. 

Här  kommer lite bilder från kvällens sminkning :) 
Ha en fortsatt fin helg/kväll 
 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.