Massa besök!

Hej hej hallå igen på alla er där ute!

Här sitter jag (Emy) med en helt utsliten och sovande William. 
Vi har besök från Sverige och gissa om det vart full fart i stigen idag. 

Idag kom moster Sara, Alexander, Isabella och Sebastian hit. De har vart kanon mysigt med massa bus!

För er som läste förra blogginlägget så står det där att julen va över... Men vet ni vad?! De va den inte, idag har William fått massa fler paket.

Så va hittar man på när man har sina kusiner här? Jo man ställer ju upp med att skryta  om sina coola experiment, idag gjorde vi fizzing fun igen. Lika kul idag också!
Jo Sebastian kom med en väldigt bra förklaring på vad det ser ut som : -Det ser ut som en lavalampa! 
Så nu behöver ni inte fundera på va detta experimentet ser ut som eller vad som händer.  

Efter det så gjorde Isabell ett experiment med W där man har vatten och kanel i en skål och sen häller i lite diskmedel. Mycket mycket häftigt!

Pyssla har vi (Emy, William och Isabell) fått till också. Vi gjorde snögubbar på skidor idag. De va lite av ett meck men va snygga de blev. 

Isabell och William lekte även den här leken då man har ett ex antal saker som alla ska se på sen läggs en filt över och en av sakerna plockas bort och så ska en person  gissa vilken som försvann. William klarade detta galant,  nästan så att det va för lätt tillochmed. 

Så har det ju självklart vart en hel del mys också! För bara så ni vet så är faktiskt William mys nått av det bästa/mysigaste/underbaraste som finns!

Ja va har vi mer gjort?! Jo jag tänkte passa på att skryta lite om vårat senaste pyssel med William. Här har det gjort nissar och snögubbar,  stora som små. 
William tycker det är kanon mysigt/kul att pyssla (mestadels iaf) vi kan hålla på i flera timmar och han är så koncentrerad och bestämd på vart saker och ting ska va, när han är färdig, vilka färger och hur mycket av allt. Men ja nu får de va nog med pyssel skryt. 

Här nere kommer nu en riktig bildbomb från dagen idag och på lite av Williams nyaste pyssel.

Ha en kanon fin fortsättning och ett gott nytt år! Kram från en sovande William och Emy

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.