Mer besök!

Ja här har det vart fullt upp. Vi har haft massor av besök och vet ni vad?! Vi tycker att de är jätte jätte jätte mysigt.
Denna gången har det vart moster Linda Henrik och Gabriel. 

Igår när jag (Emy) kom på vakt så hoppade vi nästan direkt över till permobilen och körde ut till köket. Där satt Linda med Berta (vår experiment drake) Gabriel och Hedda och väntade.
Vi skulle göra experiment, inte vilket som helst utan: Varför flyter drakar i döda havet?!
De hade redan förberett med 2 kannor med vatten, en med ljummet och en med kallt sen stod det salt och karamellfärg på bordet. Precis framför Williams plats låg det en potatis drake som Henrik hade gjort.
Berta ställde massa frågor till oss om vad vi trodde skulle hända med potatis draken när vi la den i ljummet vatten?
Vad händer när vi blandat i massa salt?
Tillsist vad händer när vi blandar i vanligt vatten (med karamellfärg)?
Riktigt kluriga frågor men vi fick ju svar på precis allt. 
Draken sjönk till botten och sen flöt den och sen svävade den i mitten av vattenkanna.  Riktigt häftigt! (Bilder längst ner)

Efter det tog vi oss en lite snabb vilo/film stund i 30 min innan  vi gick ner på golvet och lekte med bilar och flygplan tillsammans med Gabriel och mormor. Super kul och jösses vilka racer bilar det körde runt överallt.  

Vi passade även på att spela lite instrument och sjöng lite astrid lindgren sånger och även disney men de sångerna behöver vi öva lite mer på men övning ger färdighet har vi lärt oss :)

Sen var det en mycket sliten pojk som kom sig upp till sängen men när man har besök så vill man ju inte sova utan William visade stolt upp sin brytere lampe. 
Det är en lampa som skiftar färg och har bubblor i sig. William kan då med sin brytare (knapp) bestämma när bubblorna ska börja bubbla och hur länge. 
Detta låg han stolt och visade upp i 1.5h först för Henrik och sen för resten av besökarna :) 

Men efter det så va det dags för att ha egen mys med moster Linda och de tog inte lång tid innan prinsen somnade.

En strålande kväll med massa fin besök! 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.