Underbar dag!

Vi startade dagen med att en fysioterapeut kom hit idag och hade genomgång med mig idag. Vi sjöng massor och rörde hela Williams kropp. Superintressant och fick med mig en massa nya tips och idéer! :) 

Sen lovade jag William att vi skulle åka och handla lite gotte när han var klar så det gjorde vi. Mamma Elin, mormor Gullan och så William och jag. Vi valde Coop, för idag hade vi faktist bil 😁 
Där inne handlade vi lite leksaker och lite gott att tugga på till ikväll, är ju faktist fredag! 

Sen åkte vi allihopa och hämtade lillasyster Hedda på dagis. Det var en succé, lillasyster blev jätteglad och hon var väldigt stolt att brorsan var med.  
Här kommer lite bilder från dagen :)











Nu sitter vi och väntar på att prinsen ska vakna, man blir trött av att handla. Så får vi se vad kvällen har att erbjuda:)
Ha en fin dag allihopa!
Kram Petra och William 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.