Helgen och dagen före 17 maj

Ja vi har verkligen haft fina dagar med William! Igår packade vi väskorna, William, jag, Petra, mamma Elin och lillasyster Hedda och satte oss i bilen emot asker. Där skulle vi hälsa på morfar på golfbanan! :) i bilen dit spelades det hög musik och vi alla sjöng högt :) det var strålande väder ute så vi slog upp ett parasol och satte oss ute i solen. Det var verkligen en superfin dag och William njöt verkligen ❤️ vi åt lunch på restaurangen och bara njöt att att vi var ute på äventyr och allt var perfekt! Vi var i asker i hela 5 timmar! Timmarna gick så himla fort och när vi åkte tillbaka hem så somnade både William och Hedda , så vi fick åka runt , runt , runt i bilen så de fick sova en stund :) när vi kom hem så var det massa bus med mig som stod på schemat! Vi hade fysio och dansade som bara den. Vi hoppade även i sängen också ( jag hoppar och William studsar som bara den i sängen) haha. Hans nya favorit grej man ska göra med honom! Verkligen en sån himla fin dag i asker. Detta kommer vi göra om massa gånger i sommar, det lovar jag :) här kommer lite bilder ifrån igår. 




Som ni kanske ser på bilderna så förstår ni kanske hur bra vi hade det :) 

Idag har det varit en enda stor förberedelse inför morgondagen och den 17 mai! Här hemma ska det firas som aldrig förr! Så idag jobbade Petra med William så hon och William ville gå ner och handla lite inför morgondagen så jag och Elin hängde på ner till affären. Vi gick in på nille och köpte flaggor, för det måste man ju ha, sedan köpte vi annat lite smått till i morgon, och ÄVEN LÖRDAGSGODIS. :) 

Vi gick även in på meny och handlade till bakningarna vi skulle baka idag och i morgon. :) så när vi kom hem så låg William och vilade och lyssnade på musik. Och när jag skulle gå på jobb så la vi William i permobilen och begav oss ut till köket. Där skulle vi baka norska cupcakes som William sedan skulle dekorera med non stop, som hade färgerna vita blå och röda ! :) efter bakningen så var William supertrött och somnade ifrån mig, och William var sååååå trött så han sov i hela tre timmar! En någon rastlös Erica stod och stampade i golvet och härjade med lillasyster så William skulle vakna :) och vid 8 så ville han vakna :) äntligen sa jag, godingen var ju supertrött ! 

Så ikväll har vi ätit lördagsgodis, lyssnat på bra musik och gosar massor!! Och såklart dekorerade muffinsarna! :) haft världens mysigaste kväll med William som varit på toppenhumör!! Här kommer lite bilder ifrån ikväll :) 

 Grädden i högsta hugg!! :) 


Så duktig och höll nonstopen tills jag tog en muffins under och då släppte han den ❤️ 
Tadaaaaaa Norge muffins ! :) 


Världens finaste kille! :) 

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg och grattis med dagen Norge i morgon! 

// William och Erica 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.