Lovar är lovat!

Igår lovade jag ett inlägg om troll som vi pysslat så här kommer det :)

Efter 2dagar på sjukhuset så var det ju ingen tvivel om vad William ville hitta på med mig igår. Jo vi skulle pyssla troll och hej å hå vad fina de blev.
Vi gjorde två stycken, ett kotte troll och ett sten troll.
Så nu har vi äntligen kommit igång med vår trollskog låda :)
3 hela timmar höll vi på med dessa två troll William målade klistrade klippte tills trollen blev färdiga o gissa om de blev fina!

Vi hittade även ett troll som blivit gjort sen tidigare av William och Petra som vi satte in i skogen också. Inte nog med det älgen igelkotten och fåglarna fick också flytta in och William var väldigt bestämd på vart allt skulle vara.
I trollskogen hittar vi också den magiska troll stenen som William fick av Mim en dag. När vi läser en speciell vers (sitter jämte stenen) så kan trollen i trollskogen höra våra viskningar, så häftigt!

Nedan för kommer lite bilder på allt, dr hittar ni även troll svansen som William och erica gjort och ett troll som William gjort med Silje.

Temat kommer fortsätta en stund till så ni kommer få mer troll uppdateringar

Men nu ska jag fortsätta att se på fem myror är fler än fyra elefanter med prinsen.

Ha en fin söndagskväll //Emy och William

Påbörjat trollskogen
Den magiska troll stenen
Petra och Williams troll
Kotte trollet
Sten trollet
Trollsvans! William o erica som gjort
Silje och Williams troll

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.