Halloween :)

Då var dagen här, den dagen som jag och William hade planerat in en halloween fest och skulle fixa inbjudningskort plus allt pyssel och utklädnad :) men i förrgår fick lillasyster Hedda magsjukan , så vi hade pappa Patrik, mamma Elin , assistent Petra, Erica, pearl träffade Hedda samma dag som hon fick det så blev ju alla jätte nojiga men.. På med munskydd så inte William skulle få det .

Elin har låst in sig på rummet bara för att gardera sig då det var hon som tog hand om lilla Hedda . 

Men åter till festen, vi tänkte det jag och William att lite magsjuka inte ska stoppa våran fest , så vi hade fest ändå, vi två, och vi hade superkul, vi klädde ut oss, åt massor med godis , ringde upp folk på FaceTime och sa BUS ELLER GODIS, skrämde mamma en sväng, lyssnade på musik och hoppade i sängen :)




William klädde ut sig till en djävul, den sötaste av dom alla :) 





Är ju väldigt jobbigt och fixa en halloween fest och klä ut sig , för den lilla prinsen somnade till en film här alldeles nyss.. Stackarn var helt slut ❤️ 

Vi har iaf haft en supermysig dag och hoppas att ni alla andra också får en fin dag och helg. 
Hade så bra .

Kram från William och Erica 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.