Dags för uppdate!

Hej allihop!
Nu är det alldeles för längesen vi skrev igen.. Men NU, nu ska vi verkligen försöka komma igång. Vi vill så gärna, men det är så lätt att saker och ting rinner ut i sanden när man har fullt upp hela tiden, som vi gärna har här. :) 
Men nu är det så att William har fått en ny, fin telefon som kommer underlätta massor för oss! På den har vi installerat alla möjliga appar som gör det lättare att blogga, uppdatera instagram och Facebook och svara på mail osv. 
På telefon har vi också alla möjliga nummer. Till alla assistenter, till dagis, till mamma och pappa och till sjukhuset för att nämna några. Telefonen följer William vart han än tar vägen, och prinsen har också fått ett eget Apple-id så att han lätt kan ringa på FaceTime till vänner och familj i Sverige. (Eller kanske bara ringa mamma eller pappa om man får lite hemlängtan på dagis till exempel :) ) 

För att dyka in i vardagsuppdateringarna så kan jag berätta vad vi pysslat med idag.
Godingen tog sovmorgon till halvtio, jättebra tyckte jag, efter en period med knasiga sömnrutiner, och vaknade pigg och glad. Efter alla morgonbestyr så som tvättning, påklädning, inhalation, host och tandborstning störtade vi ner på golvet. Där låg William duktig på rygg medan vi läste och hörde på skivor. Efter en timmes matpaus flög vi ner på golvet igen. Vi började med att spela yatzy och William vann som vanligt, trots att jag fick yatzy och inte han.. Vi har hunnit spela ett par omgångar yatzy han och jag, och jag har på riktigt ALDRIG vunnit. Han kan den där pojken!
Efter min bittra förlust hade vi fyrtio minuters fysioterapi medan vi såg på disneyklipp. Det är en fin tradition vi har William och jag. :) 
Vi hann också med att måla en tavla, ligga mer på rygg och äta lördagsgodis innan det var dags för en tupplur. En timme slöt han sina vackra små grönblå ögon och har nu precis vaknat. 
Nu är det Erica som ska ta över och mysa med William resten av dagen. Kanske det kommer en liten uppdatering på instagram under kvällen. :)

Trevlig lördag på er!
/ Hanna

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.