Mormor bloggar!


Nu är det mormors tur att blogga! Här sitter jag nu sista natten på den  här jobbperioden. William sover och än är det många timmar kvar tills det blir morgon. 
Den här tvåveckorsperioder har varit lite kaosartad. Lillasyster i huset åkte på magsjukan och det innebär lite panik i familjen. Fram med munskydd o plasthandskar till alla som jobbar med William o alla tummar hålles för att han, föräldrar och assistenter ska klara sej. Skura, sprita och tvätta allt som finns i lägenheten. Hedda o pappan får hålla sej undan. Vi trodde att vi klarat oss tills en av assistenterna insjuknade och ett par dagar senare en till. Då var det bara att skura, sprita o tvätta igen. Och fortsätta med munskydd och handskar. Mamma Elin har inte mått helt hundra så hon har hållit sej på sovrummet stor del av tiden ( när hon inte städat). Lillasyster har fortfarande problem med sin mage, men vi andra har ännu så länge klarat oss (peppar, peppar). 
Annars har faktiskt vår krigare klarat sej bra. I måndags var Emy, jag och William ute en sväng. Besökte Apoteket, Nille och Meny! Sen tog vi oss en välförtjänt fikastund på Waynes. Hej från mormor Gullan😷!

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.