Fina kvällar denna vecka !

Hej alla! Denna vecka har jag jobbat kväll med William och vi har verkligen gjort massor. Vi har verkligen övat på sitt träning. Så William, jag och iman (pappa och Hedda var med en kortis ) igår och vi kollade på Happy feet. Vi gosade ner oss i soffan och det var sååå mysigt ! 

Och även igår hann vi med att klä ut oss till pirater och stal pengar från andra skepp och slogs med svärd och pistoler mot varann! För att även se vem som var den största och bästa sjörövarn , vilket var William ❤️

När vi ändå höll på att klä ut oss så blev William helt plötsligt alladin! Världens coolaste ! 

Idag hade William och jag planerat att vi skulle ha mys i soffan och även spela spel! Så vi började med att spela 29 frågor med mamman och Hedda , var verkligen så kul! 

Sen spelade jag och William vändtia!! Och det var så roligt, William vann över mig, vi spelade vändtia väldigt mycket när vi var i Skåne så kul att kunna göra det här också , tack Sigge och co för tipset 😁 

Och självklart hinner man ju med en liten selfie eller tre 😍

Ha en fin helg alla! Kram från William och Erica 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.