Mindre än en vecka kvar till jul!

Ja nu är det inte långt kvar... 

Igår var det ju 4de advent och här har det bakats varje advent så ja vi kunde ju inte skippa så igår gjorde vi Rocky road kakor William och Hedda turades om att lägga i marshmallows, jordnötter och dumlekola sen hällde mamma Elin över den smälta chokladen  ( hon brände sig så tur inte barnen gjorde det;)) 

Planen var sedan att vi skulle se på julkalendern men det glömdes bort eller det valdes bort för Petra och Erica kom och helt plötsligt var det lillejulafton! 

Det var så mycket paket som låg utspritt på golvet hos William. Nu blev både barn och vuxna ordentligt bortskämda.

I Williams alla paket fanns det SÅÅÅÅÅÅ mycket roliga och olika saker bla en rosa uggla lampa, starta wars mössa+vantar, Harry Potter vantar, quicken, 9 3/4 mynt och massa massa mer!

Så himla fint! William gav även julklapp till både mig och Erica som han och Petra pysslat med :) 

Så kvällen igår var gör mysig.

Ikväll har också vart en riktigt mysig kväll där vi har gjort allt och ingenting. 
Massa mys

Men nu tycker jag allt att det är dags för lite bilder från gårdagen.

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.