Vardag

Ja de sista två dagarna har vi gjort de här vardagliga sakerna som vi oftast inte skriver om men varför inte egentligen? 


Så va har vi gjort? Allt det som alla andra familjer gör med barn på skola.. Eller? Ja vi får se va ni tycker. 😊

Igår startade vi på kvällen med läxor. Ja William har mycket läxor, alla barn i Norge har mycket läxor. Eller hemuppgifter, ja kalla de va ni vill 😉
Alla Williams läxor ligger inne på hans tobii så att han ska kunna svara på samma uppgifter som alla andra. Vi satt en stund och kämpade oss igenom nästan alla innan vi båda två tyckte att de fick vara nog. 
Tidigare på dagen va jag och flera andra assistenter på tobii kurs där vi fick laddat ner ett spel som jag visade William direkt då jag kom till jobbet och så även lovade att vi skulle spela efter läxorna. Sagt och gjort såklart! Vi spelade ett bil spel som heter HILL CLIMB RACING (går att ladda ner till alla mobiler/nettbrädor) det verkar som att det va en stor succé men även lite svårt med ögonstyrningen då cm heller ville gasa genom att titta på bilen och inte pedalen. Men efter en liten stund fick han till det så det stod härliga till! 😊

Lite legobygge och memory fick vi också tid till innan det var dags att gå och lägga sig. 

Idag har William spenderat hela eftermiddagen/kvällen med pappa. De har lekt med actionfigurer, massa pojklekar, läxor och avslutade kvällen med att somna framför fotbollen. 
 

Såhär brukar en vardag se ut hos William nu när han har blivit skolpojk. Ätit godis och druckit julmust också trotts att det inte är helg, ibland får man väl fuska? 

Hoppas alla får sova gott inatt! / Emy 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.