En pysseldag

Hej där! 
Då har det blivit min tur att blogga här, mitt namn är Petra och jag är mammans barndomsvän! Vi har känt varandra sedan vi var nyfödda, så jag försöker att komma hit och hälsa på lilla familjen så ofta jag kan. 

Idag har vi haft en supermysig dag i Oslo! Vi har gjort 12 stycken armband som folk har beställt, riktigt kul! Vi satt här jag och Elin och knåpade ihop dom, och det var pärlor överallt haha..

 Här är en bild på några som vi gjorde idag: 

Det finns en massa olika och något som passar för alla, så varför inte passa på att köpa ett till er själva eller varför inte ge bort till någon i present? Endast 50kr.  

Sen kommer det bästa, även fast william har varit lite dålig ett tag så ville han måla och det är klart han ska få göra det :) så vi målade två stycken ikväll och han gjorde en massa gosljud och vi hade en riktig mysstund. Man märker väldigt väl att William tycker det är kul att måla och man märker lika väl när han inte vill måla mer. Så när vi var klara så fick han måla på mig, det tyckte han nästan var roligast! 

Lägger ut bilderna här nedan, allt är till salu ( dock inte konstverket på min hand)



Tavlan är 28x35 cm och kostar 200kr! 

SÅLD! 

Är så tacksam för att jag får vara en del av Williams liv, han skänker så mycket glädje och lycka så det är inte sant! Fina pojken <3 

Kram från Petra

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.