Cirkus!

Hej igen ! Ikväll så var det Petra och jag (Erica) som hade dubbelvakt och det sker väldigt sällan så idag hade vi planer på att göra något kul! Så det kom massa förslag från oss båda men vi bestämde oss för att åka på cirkus! :) så vi gjorde William iordning och mamma Elin och Hedda följde också med. :) vi åkte ner till tøyen där cirkusen var och William var inte på det bästa humöret, så kan det vara ibland. Men så fort vi kom in i tältet så vände humöret :)

De hade fixat platser längst fram till oss, och även fixat med ström så vi kunde ha i fuktaren ( den enda maskinen som inte har batteri ) väldigt bra planerat från de som hade det! Väl på cirkusen så var det magiker med, folk som jonglerade, gick på lina, var högt upp i luften och balanserade, clowner som var fruktansvärt roliga och även djur såsom hästar, katter hundar och lamor! När hästarna och lamorna kom in samtidigt och skulle hoppa över ett hinder som var precis vid oss så fick Petra och jag lite småpanik och var lite rädda men det gick hur bra som helst och prinsen var hur nöjd som helst !!! :)

Nu har vi en hur go prins som helst hos oss och som är supernöjd ! Här kommer lite bilder :)

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.