Första advent !

Oj vilken fin första advent vi har haft! Jag har haft en heldag med prins ändå från klockan 8 i morse! William ville inte ner på golvet så vi tog en mysig morgon och han kollade på film! Sen gick mamman och Hedda iväg till Sterk där det var "träning" för barn! :) så jag och William hoppade ner på golvet och satte på Mora träsk och hade en timmas fysio! :) prins var superduktig!

William hade bara sovit 5 timmar i natt och somnade vid halv två så jag tog upp William och han fick vila en stund, han såg supertrött ut men William den lilla busungen ville inte sova så han låg och skrek och sjöng rakt ut! Så vi gick ner på golvet igen och pysslade en adventsljusstake! Den blev superfin !
Så varje advent tänder vi ett nytt ljus!

Sen efter det somnade prins och sov en bra stund ❤️ sen var det julmys på hög nivå här hemma! Jag och Hedda gick till affären och handlade jäst och hämtade Elins julsaker i förrådet medans Elin och William ringde till mormor Gullan, pappa Patrik och Erica & petras mamma Marie :) goa unge !
Elin pyntade lägenheten tillsammans med Hedda och William och jag pysslade klart adventsljusstaken och klädde Williams gran som han valde helt själv förra året!

Sen var det dags för lussebulls bak!! Petra kom hit en snabbis och ville vara med på adventsmys, så vi bar in bordet in till William, tvättade händerna och satte på barnen förkläder! Sen skvättes det mjöl, knåda deg, rullade olika slags lussebullar och alla var supernöjda 😍 kolla bara in det här!

Detta var så roligt att göra tillsammans och samtidigt lyssnade vi på julmusik!
Efter det så var det dags för GLÖGGMYS!! Hur mysigt ?? Så jag fixade iordning Williams stol och William var så otålig med att sitta i stolen så fick roa han ned och skynda mig för att få stolen klar, ibland kan prins vara sån men vi över med tålamod!! :) vi hoppade i stolen och in till köket, där stod det glögg, lussebullar, pepparkakor och skumtomtar framme! Så vi alla njöt och myste!

William var så nöjd efter fikat och ville inte till sängen så han guidade mig hur jag skulle sätta upp alla hans ljusslingor. :) så sammanlagt satt han 1 1/2 timme i stolen! Nu myser han till en film och snart kommer pearl och jag ska gå hem efter en sån mysig dag!
Tror alla här hemma i familjen är nöjd med dagen och det är jag också!
Hoppas ni där ute hade en fin advent också! :)
Kram från William och Erica

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.