Mer besök

Ja, i måndags ringde telefonen och det var Petra som frågade om hon fick komma till oss samma kväll och stanna till idag, OCH SJÄLVKLART FICK HON DET !
Det har varit supermysiga dagar för hela familjen, alltid skönt med besök, och alltid skönt med två armar till som finns tillgängliga .
William målade en tavla tillsammans med Petra, tiden räckte inte riktigt till denna gång för mer tavelmålning :)
William har vänt upp och ner på sina sovrutiner sista tiden, hihi .
 
William har haft Evelina här på eftermiddagarna denna vecka, och de har busat MASSOR !
I tisdags när jag, lillasyster, Petra och mormorn var på IKEA fick jag bild på min prins som låg ute på ballkongen :)
Fick reda på när jag kom hem att han hade varit där i nästan 2 timmar och varit helnöjd ! De hade lekt med bilar bland annat :)
Även idag såg Evelina till att han kom ut. denna gång dessutom i Williams X-pandastol
(till er som inte fått med er det, så har William det väldigt svårt att sitta upp, pga slem som gärna sätter sig fel och tätar igen :( )
Vi har/SKA HA sitt-träning som kan göra att han vänjer sig vid att sitta så det blir bättre, men när man inte får den hjälpen som krävs till ett såhär svårt sjukt barn, ja då är det svårt att få till allt vi önskar :( )
Men med flitiga o duktiga assistenter får vi till det ibland iaf, och nu när det är varmare väder ute, tänkte jag ha stolen på balkongen på nattetid också så slipper vi springa ner i källaren när vi vill ha den .



 
 
Har jag berättat att vi bokat semestern ???????
wihoo ! Kristiansand djurpark, boendes i Kaptein Sabeltanns by, i 2 hela nätter <3
gissa om vi längtar ?! :)
Vi var också iväg och köpte en ny bärbar dvd till William till resan , då den gamla är tejpad och liten skärm :)
Tack vare tavel/armbands pengar <3
 
 
Här kommer dagens tavla han gjorde med Petra (hon blev inte alls nöjd med färgkombinationen hon valde, men jag provar att lägga ut den, jag tyckte den blev cool)
28x35 cm , 200kr
 
Och här kommer en som William målade tillsammans med Laura :) HUR SNYGG SOM HELST
28x35cm 200kr
 
Återigen, TACK, fina underbara människor, som är med att hjälpa till för ett bättre liv, för världens starkaste William .// Mamma Elin
 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.