Lördag 28/1

Nu svärmar det in inlägg från oss. Kan snart berätta varför jag har tiden att sitta och skriva blogg :) idag så har William haft besök av sin farfar och Mio. Fick superfina presenter och prins har varit på gott humör. Lekt med Emy och flugit /kraschat flygplan :) dom har också spelat instrument och sjungit vilket både William och Emy tycker är superkul :) 


Nu på kvällsvakten så har jag Erica varit här och med mig har jag en ny assistent som heter merita :) hon har just nu uppläring med mig så det är därför jag har tid att sitta och skriva blogg då hon ligger hos William för att han ska sova nu :) ikväll har vi haft över en timmas fysio, legat på rygg och tränat med att ha huvudet upp . William var supernöjd och jag med. Då jag har blivit hes och inte har någon röst så har William stått för att låta, prata och sjunga ikväll :) 

Efter det så bjöd vi in Hedda på disco! Så vi alla dansade och åt godis och hade det super roligt verkligen :) sen har merita och William läst lite bok för att varva ner till kvällen och så :) så idag är det merita som ska få William och sova , och William är väldigt rolig med de nya assistenterna. En riktig liten buspojke och han provar verkligen deras tålamod. Jag själv tycker det är roligt att han har så mycket humor den där lilla människan ❤ 

Ville bara uppdatera för att få igång bloggen lite och för att ni får en liten inblick över vad vi gör på en lördag :) så hoppas ni har en fin kväll alla där ute :) 

Kram från William, merita och Erica :) 

http://lillakrigare.blogg.se/

William är en liten krigare född 29 september 2011. Han föddes med en ovanlig och allvarlig muskelsjukdom vid namn Nemalin Myopati. Trots alla hinder som William stöter på dagligen så är han en oerhört livs glad liten person. Här skriver vi som är runt William om hur våra dagar ser ut och vad vi hittar på. Assistenter, mamma Elin eller så gästbloggar någon som är här på besök. Tveka inte att ta kontakt om det skulle vara något ni undrar över, eller om det är något vi gör som ni är nyfikna på.